Soluții întreprinderi

DMS | Data more secure

  Cu DMS, recâștigați controlul asupra documentelor și proceselor în compania dumneavoastră. Uitați de unități partajate, liste de memento cu taskuri de rezolvat pe telefon sau laptop. Gestionați modern documentele de oriunde ați fi: de acasă, din teren, de la birou, colaborați rapid cu filialele și punctele de lucru.

  Alegeți procese digitale, fără hârtii, pentru a oferi angajaților acces facil la informații, de la distanță. Descoperiți cu câtă ușurință echipa poate implementa o soluție modernă de gestionare a documentelor bazată pe cloud pentru a digitaliza documentele fizice și a permite angajaților de la distanță să acceseze cu ușurință informațiile atunci când au nevoie.

  DMS oferă două capacități esențiale companiilor: gestionarea documentelor în cloud pentru a capta și organiza în mod sigur informațiile pe care le utilizați în fiecare zi și automatizarea proceselor pentru a înlocui metodele manuale greoaie cu un flux de lucru digital simplu, instantaneu. Toate într-o interfață bazată pe cloud, extrem de utilizată, concepută atât pentru nivelul junior, cât și pentru senior sau executiv.

DMS întreprindere

 

  DMS în Financiar
Deși DMS este celebru pentru soluția excelentă de procesare automată a facturilor, care simplifică și accelerează întregul proces pe fluxuri, este la fel de utilizat și în Account Payable și Finaciar.

 

  DMS în Contracte și vânzări
Organizarea cu grijă și colaborarea documentelor principale de vânzare constituie un avantaj competitiv serios atunci când puteți trimite informații despre produs, estimări și contracte instant clienților dvs.

 

  DMS în Resurse Umane
Centralizarea și securizarea evidențelor angajaților companiei dvs. permite echipei de Resurse Umane să scape de documente pe hârtie și să automatizeze procesele manuale care scutesc timp prețios, cum ar fi evaluarea performanțelor, managementul pontajelor și multe altele.

 

 

  Interfață prietenoasă
Beneficiați de o interfață construită pentru utilizarea de zi cu zi, fără procese training complexe.

 

  Disponibilitate completă în cloud
Accesați orice document doar cu un browser. Orice sistem de operare, orice dispozitiv, oricând.

 

  Securitate asigurată
Rămâneți în siguranță cu cele mai bune clase de criptare, drepturi de acces ale utilizatorilor și copii de rezervă multistrat.

 

  Flexibilitate mobilă nativă
Scanați, accesați și stocați documente direct pe smartphone sau tabletă.