Soluții întreprinderi

DMS | Data more secure

  Menținerea productivității echipelor nu necesită sacrificii în gestionarea informațiilor. Cu DMS, veți obține o gestionare eficace a documentelor și o automatizare a proceselor care decurg fără efort. Nu veți mai avea riscuri de securitate, lipsă de informații, documente pierdute și sarcini manuale obositoare. Gestionați informațiile facil și modern, cu acces de oriunde, instant.

  Mulți oameni presupun în continuare că un document devine obligatoriu legal numai dacă a fost semnat manual. Acest lucru nu mai este valabil în era digitală. Documentele semnate electronic au aceeași forță legală cu hârtia semnată olograf. Există deci, numeroase oportunități de a accelera procesele în afaceri și de a le optimiza în mod semnificativ. Partenerii contractuali se pot găsi mai repede, afacerea se face mai repede, timpul este folosit în mod optim și nu este pierdut prin circulația hârtiilor fizice.

  Tendința este în creștere către semnăturile electronice, fapt datorat internaționalizării continue și globalizării companiilor. Informațiile trebuie să fie accesibile și disponibile rapid și peste tot – inclusiv pe dispozitive mobile.

DMS întreprindere

Întreprinderi mari

DMS | Data more secure

  Un avantaj oferit de documentele electronice îl reprezintă costurile semnificativ mai mici comparativ cu documentele pe hârtie. Oportunitățile de economisire a costurilor includ cheltuielile pentru birotică și spațiul de depozitare, precum și orele de lucru petrecute în căutarea informațiilor din documente fizice.

  Aici, costurile de imprimare și copiere joacă un rol la fel de important ca spațiul de stocare al documentelor și circuitul lor în cadrul afacerii.

  Trebuie să localizați rapid și să utilizați documente în orice moment. Aici documentele digitale demonstrează clar avantajul lor. Acest lucru îmbunătățește atât timpul de răspuns, cât și fluxul de informații în cadrul unei organizații. Toate acestea rezultă o satisfacție mai mare a clienților și alocarea resurselor operaționale în direcția business-ului principal, spre profitabilitate.

 

DMS întreprindere