DMS Contabilitate

Beneficii pentru un DMS în departamentul financiar

DMS ContabilitateÎn prezent au apărut noi oportunități – și noi presiuni – asupra departamentelor financiare. CFO și echipa sa trebuie să ofere o perspectivă mai profundă și o direcție mai strategică decât înainte, cu bugete și resurse cât mai restrânse. Cum găsesc ei timp, cum mobilizează oameni și împart informații în cel mai eficient, rapid și productiv mod posibil?

Departamentul Financiar trebuie să furnizeze cifre cheie care să arate poziția pe piață a companiei, precum și rentabilitatea și lichiditatea. Acest lucru este posibil numai dacă procesele de bază ale account payable si receivable sunt executate în siguranță și fără erori.

Operațiunile cu documente fizice conduc la înregistrări întârziate și greoaie ale facturilor, aprobări durabile, plăți întârziate, informațiile trebuie să fie combinate din surse aleatorii, iar procesele nu pot fi finalizate în timp util.

Gestiunea documentelor și automatizarea fluxului de lucru de la DMS ajută companiile să depășească aceste bariere, centralizând documentele și procesele într-un singur sistem și integrându-le direct cu ERP-ul pentru o imagine completă a informațiilor.

Înregistrați și programați rapid plățile

DMS scanează facturile fizice și electronice și leagă automat comenzile de achiziție Purchase Order, oferă un flux de lucru preferențial pentru gestionarea proceselor de aprobare prin integrarea ERP pre-construită. Scăpați de hârtie, evitați erorile, reduceți manevrarea și simplificați aprobarea facturilor, eliminând operațiunile manuale.

Bucurați-vă de eficiență la serviciu atunci când:

Validați facturile cu rapiditate folosind indexarea inteligentă cu capacitate de auto-învățare a lui DMS, pentru potriviri automate între facturi și comenzile de achiziție Purchase Order.
Direcționați facturile într-un proces de aprobare multi-etapă, cu suport split code pentru aprobări multiple.
Importați direct facturi către căi predefinite și ușor de regăsit.
Gestionați dinamic aprobările și reprocesați facturile respinse.
Postați automat facturile aprobate direct în sistemul ERP.

Cu DMS, puteți procesa cu promptitudine facturile, puteți urmări datele scadente și puteți îmbunătăți semnificativ gestionarea bugetelor.

Accelerați încasările

Îndepărtați presupunerile. DMS leagă documentele și informațiile în mod direct de procesul de comandă, astfel încât să puteți genera mai rapid facturile, să răspundeți imediat la întrebările clienților și să urmăriți cu atenție programările la plată sau discounturile. Asigurați relații bune cu clienții, plăți anticipate și mai multă lichiditate prin gestionarea optimă a creanțelor.

Mentineți eficiența și profitabilitatea atunci când:

Accesați documentele de livrare, rapoartele sau rezultatele negocierilor, direct din ERP sau altă aplicație contabilă.
Răspundeți imediat si precis colaboratorilor la cereri si direcționați emailurile lor direct persoanelor de decizie.
Combinați direct facturarea cu fluxurile de lucru (de exemplu discounturi spciale, etc).
Colaborați eficient cu cei de la Vanzari pe informații noi privind achizițiile clienților.

Cu DMS, creanțele rapide și corecte susțin integritatea raportării, satisfacția ridicată a clienților și performanța eficientă a echipei.