Casare și distrugere documente

DMS | Data more secure

  Gestionezi în mod responsabil documentele emise pe suport de hârtie, asigurând securitatea informațiilor și controlezi riguros circuitul documentelor în cadrul companiei/firmei tale.

  Apelând la profesioniști, distrugi în mod responsabil și securizat documentele interne expirate, eliminând expunerea companiei și riscurile asociate. Astfel, elimini și grija securității documentelor din cadrul companiei!

  În plus, administrezi eficient și constant depozitul de documente propriu, prin casarea celor expirate.

Distrugere securizată arhivă

  Nivelul 1 – GENERAL – Securitate scăzută (DIN 1)

Acest nivel de securitate este în general acceptabil pentru uz casnic. Mașinile vor tăia o foaie A4 în aproximativ 40 de părți. Dimensiunile mărunțite pot fi de până la 12 mm sau aproximativ 1/2 inch. Acest nivel este util pentru informații generale, dar nu și pentru informații cu caracter personal care pot conține detalii despre cont bancar sau parole etc.

  Nivelul 2 – INTERN – Securitate scăzută până la medie (DIN 2)

Acest nivel de securitate prevede mărunțirea unei foi A4 în aproximativ 100 de benzi. Dimensiunile fâșiilor sunt sub 6 mm sau 1/4 inch. Nivelul este proiectat pentru toate informațiile interne de uz și circuit general dintr-o organizație.

  Nivelul 3 – CONFIDENȚIAL – Securitate medie (DIN 3)

Mașinile de nivel 3 taie în mod normal deșeurile de hârtie în benzi foarte înguste de aprox 2 mm sau în particule tăiate transversal (cum ar fi confetti). Nivelul 3 este recomandat pentru toate documentele confidențiale, inclusiv detaliile personalului, secretele companiei, planurile de vânzări și marketing etc.

  Nivelul 4 – SECRET – Securitate medie spre înaltă (DIN 4)

Toate modelele de nivel 4 mărunțesc documentele în particule tăiate transversal de aprox 2 x 15 mm. Aceste particule minuscule sunt deseori denumite în industrie drept „Micro Cut”. Acest nivel este recomandat pentru documentele secrete care pot include informații care ar pune în pericol siguranța personală sau instituțională dacă ar cădea în mâinile greșite.

  Nivelul 5 – TOP SECRET (DIN 5)

Nivelul 5 presupune distrugerea până la o particulă transversală maximă de 0,8 x 12 mm. Aceste servicii sunt furnizate de obicei organizațiilor guvernamentale / militare în care documentele trebuie mărunțite pentru a evita spionajul și unde informațiile pot submina apărarea statului.

  Nivelul 6 – MAXIM

Nivelul cel mai înalt grad de securitate, gradul 6, este o extensie neoficială a standardului DIN în cazul în care particulele tăiate transversal nu trebuie să depășească 0,8 x 4 mm și este recunoscut ca fiind cel mai înalt nivel de securitate disponibil pentru organizațiile guvernamentale sau militare.