DMS pentru IMM

Soluții DMS pentru IMM-uri

DMS pentru IMMCu DMS, recâștigați controlul asupra documentelor și proceselor în compania dvs. Uitați de unități partajate, liste de memento cu taskuri de rezolvat pe telefon sau laptop. Gestionați modern documentele dvs de oriunde ați fi: de acasă, din teren, de la birou, colaborați rapid cu filialele și punctele de lucru.

Alegeți procese digitale, fără hârtii, pentru a oferi angajaților acces facil la informații, de la distanță.

Descoperiți cu câtă ușurință echipa dvs. poate implementa o soluție modernă de gestionare a documentelor bazată pe cloud pentru a digitaliza documentele fizice și a permite angajaților dvs. de la distanță să acceseze cu ușurință informațiile atunci când au nevoie.

Nu doar un loc de stocare documente. Un loc din care să le folosești în flux

DMS oferă două capacități esențiale companiilor: gestionarea documentelor în cloud pentru a capta și organiza în mod sigur informațiile pe care le utilizați în fiecare zi și automatizarea proceselor pentru a înlocui metodele manuale greoaie cu un flux de lucru digital simplu, instantaneu. Toate într-o interfață bazată pe cloud, extrem de utilizată, concepută atât pentru nivelul junior, cât și pentru senior sau executiv.

Organizarea și securizarea documentelor

– Introducerea fișierelor și urmărirea datelor cheie ale indexului este extrasă și organizată automat;
– Arhivați orice document cu drepturi de acces definite și criptare de ultimă generație;
– Recuperați imediat orice document pentru a-l partaja, edita sau adnota.

Automatizarea fluxurilor de lucru și a sarcinilor

– Alocați sarcini și alertați membrii echipei cu notificări prin e-mail instant;
– Trimiteți automat documentele cheie destinatarilor, pentru revizuiri și/sau aprobări;
– Generați fluxuri de lucru pliate proceselor și nevoilor dvs. existente.

Conectivitate deplină

– Angajații care lucrează de acasă sau din teren, pot accesa instant documentele dintr-un depozit central pentru a partaja, edita și adnota;
– Accesați informațiile de pe orice dispozitiv, oriunde și oricând, în browser și pe aplicații mobile;

Soluția noastră DMS este utilizată de peste 12.000 de clienți din 90 de țări. Clienții implementează în mod obișnuit DMS în procesele automate pe documentele lor, unde viteza, fiabilitatea și securitatea sunt cele mai importante. Unii clienți folosesc DMS cu echipe chiar de câțiva angajați, în timp ce alții îl folosesc cu mii de angajați.