Soluții spitale & clinici

DMS | Data more secure

  Fișele medicale, radiografiile și rezultatele analizelor sunt documente medicale care necesită stocare în condiții speciale și pe o durata mai lungă de timp.

  Informațiile privind istoricul medical al unui pacient sunt esentiale pentru tratarea acestuia și luarea deciziilor importante din punct de vedere medical. Arhivarea documentelor în spitale și clinici este imperativă și necesită operațiuni multiple, cum ar fi digitalizarea planșelor radiografice, păstrarea lor în condiții proprii, maparea circuitului informațional în cadrul organizației și integrarea arhivei fizice în fluxul operațional.

  Un avantaj oferit de documentele electronice îl reprezintă costurile semnificativ mai mici comparativ cu documentele pe hârtie. Oportunitățile de economisire a costurilor includ cheltuielile pentru birotică și spațiul de depozitare, precum și orele de lucru petrecute în căutarea informațiilor din documente fizice. Aici, costurile de imprimare și copiere joacă un rol la fel de important ca spațiul de stocare al documentelor și circuitul lor în cadrul instituției.

DMS Spitale și clinici

Beneficii

DMS | Data more secure

  Conservarea istoricului medical al pacienților;

  Regăsirea facilă a dosarelor de pacienți și distribuția informațiilor în fluxul intern;

  Acces instant la informație din orice punct al spitalului / clinicii;

  Implementarea și respectarea standardelor din ce în ce mai stricte (GDPR, etc);

  Condiții perfecte de stocare pe termen lung;

  Reducerea spațiului necesar stocării arhivei fizice.

 

DMS Spitale și clinici