Cine suntem, ce facem

DMS | Data more secure

  DMS oferă servicii de arhivare fizică și electronică a documentelor, administrarea și stocarea arhivelor, software de management al documentelor și automatizare fluxuri de lucru, soluții personalizate pe nevoile clienților noștri.

  Obiectivul nostru este optimizarea și modernizarea proceselor de afaceri din compania/firma ta și fluxul de informații din companie. Soluțiile noastre și ale partenerilor sunt bazate pe o experiență de 14 ani în domeniul arhivării și managementului integrat al documentelor.

  Aceste soluții răspund atât companiilor private cât și institutiilor publice, ale căror activități însumează în timp un volum considerabil de documente, devenind forțate să-și examineze nevoile și țelurile, să-și reorganizeze și eficientizeze fluxul informațional, tipul și natura informațiilor colectate și să-și stabilească o procedură eficientă de arhivare și utilizare a documentelor proprii.

Servicii arhivare documente

Misiune și viziune

DMS | Data more secure

  Cartea noastră de vizită este reprezentată de calitatea serviciilor, competența și experiența personalului nostru calificat, dar mai ales satisfacția clienților multumiți de serviciile noastre.

  Misiunea noastră este de a deveni un partener de încredere pe piață și de a oferi servicii excelente clienților cu soluții complete și prietenoase pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce costurile operațiunilor în afaceri. Facem acest lucru asumând o responsabilitate ridicată în fiecare proiect.

  Suntem entuziaști și vrem să împărtășim cunoștințele noastre cu clienții, să îi ajutăm să își îmbunătățească activitatea.

  Ne propunem să dezvoltăm relații de afaceri pe termen lung cu clienții și să continuăm să susținem și să aducem noi tehnologii și valori.

Intră în legătură

 

 

Servicii arhivare documente