Digitizare & Digitalizare

DMS | Data more secure

  Ce este digitizarea? Digitizarea este procesul de conversie a informațiilor dintr-un format fizic (letric) într-unul digital. Exemplu: Mihai scanează un contract de pe hârtie în format PDF și îl păstrează în calculator.

  Ce este digitalizarea? Digitalizarea este procesul de valorificare a digitalizării pentru a îmbunătăți procesele de afaceri. Exemplu: Oana scanează un contract de pe hârtie în format PDF și îl salvează în Cloud, sau ERP, DMS, pentru a-l avea la dispoziție oricând are nevoie de el în relațiile cu terții implicați în procesul schimbului de informații.

  Ce este transformarea digitală? Transformarea digitală este impactul cauzat de procesul de digitalizare, rezultatul acestei implementări. Digitizarea este procesul de conversie a informațiilor dintr-un format fizic în unul digital. Când acest proces este folosit pentru a îmbunătăți procesele de afaceri, se numește digitalizare. Rezultatele acestui proces se numesc transformare digitală.

Digitizare documente

Digitalizăm afacerea ta

DMS | Data more secure

  Gestionarea documentelor și automatizarea fluxului de lucru nu mai necesită o planificare îndelungată și dificilă. Pachetele gata de utilizare pot fi implementate în doar câteva zile, permițându-ți să digitalizezi și să automatizezi procesele de afaceri centrale, cum ar fi procesarea facturilor și gestionarea resurselor de personal.

  Apelează la noi pentru un audit de procese interne și externe în cadrul companiei/firmei tale și echipa noastră îți va furniza soluții eficiente și capabile, care să colaboreze cu informațiile necesare în cadrul afacerii tale!

  Dezvoltarea de software personalizat devine o necesitate în economia digitală globalizată de astăzi. Acest lucru se datorează faptului că internetul a redus barierele comunicaționale, ceea ce înseamnă că oricine, oriunde în lume, poate deveni concurența ta. În multe cazuri, software-ul standard nu rezolvă în mod adecvat problema în afaceri. Companiile trebuie să utilizeze tehnologiile digitale pentru a îmbunătăți procesele de afaceri, iar cea mai bună modalitate de a face acest lucru este software-ul personalizat.

 

Digitalizare documente